Jak se lze také na život dívat?

ŽIVOT! … ŽIVOT? … ŽIVOT!? Co to vlastně je? Proč žijeme? A jak máme správně žít? Jak se svým životem naložit?

To jsou otázky, které si málokdy klademe abychom nemuseli měnit něco na svých zvyklostech. Pokud však člověk tuto pohodlnost překoná a začne se takto ptát, jeho život, lidé kolem něj i celý svět dostává novou, těžko popsatelnou dimenzi.

Nemám ani tu sebemenší ambici někomu radit, jak si má na úvodní otázky odpovědět. Hlavní smysl těchto stránek je umožnit lidem, kteří se občas zastaví a přemýšlí nad svým životem pohled na jeden z mnoha přístupů k životu. Pokud se třeba jediný čtenář nechá obsahem těchto stránek inspirovat k třeba jediné pozitivní změně ve svém vlastním životě, bude mít mé snažení smysl.

Zprostředkovat jeden z mnoha přístupů k životu čtenářům není pochopitelně jediný důvod proč tyto stránky vznikly. A samozřejmě, že při tom nemyslím jen na ostatní, ale především na sebe. Již několikrát jsem se totiž setkal i v praxi vyzkoušel, že když se člověk seriózně zabývá sám sebou, je to ta největší pomoc lidem v jeho okolí. Takže budu rád, když se mi prostřednictvím komunikace s čtenáři podaří tento můj pohled na život a mé názory korigovat – tzv. vyladit. Rovněž budu pomocí těchto stránek demonstrovat způsoby, jak může člověk využít technologie k zlepšení své finanční situace aniž by jí propadl. A zřejmě je ještě mnohem víc důvodů, proč je dobré takový blog spravovat. Určitě jich je tolik, že mě nyní všechny nemohou ani napadnout.

Takže pokud Vás obsah těchto stánek zaujme a pustíte se do jejich sledování, přeji Vám příjemnou zábavu, velké obohacení a těším se na Vaše komentáře.